در حال پرینت ... برای پرینت مجدد، صفحه را رفرش کنید

ستارگان




دسته: اقتصادی

کد: 14011227150813

تاریخ: 27-12-1401 15:08

https://setargan.com/n/14011227150813


غذای ۱۸ میلیون نفر با ضایعات کشاورزی هدر می‌رود

عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی:

غذای ۱۸ میلیون نفر با ضایعات کشاورزی هدر می‌رود

کلید واژه ها :
ضایعات کشاورزی هدررفت


به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی به نقل از «نود اقتصادی»، هرمز منصوری، عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت: بیشترین سهم استفاده از پروتئین در دنیا اختصاص به تولید شیر دارد و پس از آن تولید تخم مرغ.

وی بیان کرد: در کشور ما، ۱۵۲ میلیون تن مصرف مواد غذایی داریم. میزان تولید کشاورزی ما ۱۳۳ میلیون تن است که از این میان ۱۱۰ میلیون تن سهم گیاهی است و ۲۲ میلیون تن سهم تولیدات حیوانی است.

این عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ما برآورد ۳۰ میلیون تن تلفات و ضایعات و هدررفت این بخش را در طول زنجیره تامین داریم، در واقع نزدیک به سی درصد از تولیدات کشاورزی در کشور تبدیل به ضایعات می شود، که این عدد معادل غذای ۱۸ میلیون نفر است.

منصوری بیان کرد: برای هر منطقه و هر ناحیه می شود از ضایعات کشاورزی همان منطقه با بهره‌وری بالای ۶۰ درصد برای تامین خوراک‌های دامی استفاده کرد. غنی سازی ضایعات کشاورزی جهت استفاده بهتر دام می تواند ضامن امنیت غذایی و کاهش وابستگی کشور به واردات نهاده‌های دامی باشد.