در حال پرینت ... برای پرینت مجدد، صفحه را رفرش کنید

ستارگان




دسته: اقتصادی

کد: 14020109095938

تاریخ: 09-01-1402 09:59

https://setargan.com/n/14020109095938


تمدید طرح تشویقی «غدیر» تا پایان خردادماه ۱۴۰۲

تمدید طرح تشویقی «غدیر» تا پایان خردادماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها :
بانک مسکن


به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه ستارگان به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا، طرح تشویقی «غدیر» که از فروردین ماه سال 1401 توسط بانک مسکن به اجرا گذاشته شده است تا پایان خردادماه سال جاری تمدید شد.

بر همین اساس، تسهیلات‌گیرندگان خوش حساب بانک مسکن می‌توانند تا پایان خردادماه سال جاری از امتیازات این طرح بهره‌مند شوند.

بانک مسکن با اجرای طرح غدیر در راستای فرهنگ‌سازی پرداخت به موقع اقساط و بازگشت منابع اعطایی، قبل از سررسیدهای مقرر و همچنین پیشگیری از ایجاد مطالبات غیرجاری، مشوق‌هایی در قراردادهای تسهیلاتی اقساطی در نظر گرفته است.

در این طرح شرایطی ویژه ای برای دریافت کنندگان تسهیلات به شرح زیر فراهم شده است:

1- تغییر نام مدیون تسهیلات فروش اقساطی بدون واریز درصدی از مانده بدهی

مشتریانی که پیش از این ملکی را بصورت وکالتی خریداری کرده‌اند و یا درحال حاضر تمایل به خرید ملکی را دارند که دارای تسهیلات بانک مسکن است، با این شرط که بیشتر از دو قسط پرداخت نشده نداشته باشند (فاقد مطالبات غیر جاری) می توانند تنها با واریز مبلغی معادل یک درصد مانده بدهی به عنوان کارمزد نسبت به انتقال قطعی سند و تسهیلات آن ( تغییر نام مدیون) اقدام کنند.

2- بخشودگی جرایم

در طرح غدیر چنانچه تسهیلات گیرندگان اقساط خود را در موعد مقرر پرداخت نکرده‌اند و در حال حاضر مشمول جریمه دیرکرد شده باشند می‌توانند در طول مدت طرح و پس از مراجعه به شعبه خود، با تسویه کامل بدهی و فسخ قرارداد از 6 درصد بخشودگی جرایم بهره مند شوند.

3- تعیین تکلیف تسهیلات مشارکت مدنی غیر مسکن مهر به روش تمدید همزمان با تعیین تکلیف تمامی مطالبات بانک

4- تعیین تکلیف مطالبات مشارکت مدنی با تقسیط حداکثر 500 میلیون ریال از محل وجه‌التزام

5- تسهیل در ضوابط فروش اقساطی تدریجی در صورت تعیین تکلیف مطالبات غیر جاری مشارکت مدنی

6- تعیین تکلیف مطالبات مشکوک‌الوصول ناشی از تسهیلات مضاربه، سرمایه در گردش، تسهیلات مشارکت اموال سرمایه‌‌ای، ضمانت‌نامه (در تمامی موارد از طریق تقسیط باقیمانده ناشی از اصل و سود مطالبات تا سقف 5 میلیارد ریال - صلاحیت تصمیم‌گیری با توجه به دستورالعمل‌های اعتباری

 

  •