در حال پرینت ... برای پرینت مجدد، صفحه را رفرش کنید

ستارگان




دسته: اقتصادی

کد: 14021011172714

تاریخ: 11-10-1402 17:27

https://setargan.com/n/14021011172714


مسائل اقتصاد هنر با نگاه تخصصی پیگیری می‌شود

مرتضی حاجی‌آقا میری در همایش توسعه تجارت فرش دستباف و صنایع دستی:

مسائل اقتصاد هنر با نگاه تخصصی پیگیری می‌شود

کلید واژه ها :
کمیسیون فرش صنایع دستی فلامینگو اتاق ایران


به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه اطلاع رسانی ستارگان به نقل از اتاق ایران، مرتضی حاجی‌آقا میری، رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و هنر اتاق ایران در همایش توسعه تجارت فرش دستباف و صنایع دستی در اتاق ایران گفت: در اقتصاد هنر، فرش و صنایع دستی دو نماد مهم هنر ملی ایران است که ارزش افزوده بالایی در اقتصاد و سهم بالایی در اشتغال کشور دارد.
حاجی‌آقا میری گفت: زمانی فرش دستباف 44 درصد صادرات غیرنفتی کشور را در اختیار داشت ولی در همان زمان، جای کمیسیون تخصصی در اتاق ایران و این حوزه خالی بود. برای همین در ابتدای دوره دهم اهمیت این موضوع با هیات رئیسه اتاق ایران مطرح شد و هیات رئیسه و در راس آن رئیس اتاق ایران از ایده تشکیل این کمیسیون حمایت کردند. امیدوارم عملکرد کمیسیون طوری باشد که در ادوار آینده این کمیسیون ادامه حیات دهد و تخصصی‌تر به موضوع بپردازد و حتی کمیسیون‌های تخصصی و جداگانه‌های با موضوع صنایع دستی و هنر ایجاد شود.
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و هنر اتاق ایران ادامه داد: در این مدت با نگاه تخصصی سعی شد مسائل فرش، صنایع دستی و هنر در زیست بوم اقتصاد کشور بررسی شود و این همایش در مسیر همان نگاه است. قبلا هم همایش‌هایی در همدان و اراک با این هدف برگزار شده بود تا از ظرفیت استان‌ها برای رفع موانع حوزه تجارت فرش و صنایع دستی استفاده شود. در آینده هم در اصفهان همایش دیگر در حوزه فرش و صنایع دستی برگزار خواهد شد.
او تصریح کرد: هدف غایی، رسیدن به قله‌های صادراتی در حوزه فرش و صنایع دستی است، هدفی که در مسیر خود مشکلات زیادی دارد. در این همایش بر استفاده از فناوری‌های نوآورانه در حوزه هنر، فرش و صنایع دستی تاکید شده است و این رویکرد فرصت بهتری بر توسعه در اختیار فرش و صنایع دستی قرار می‌دهد.
همایش توسعه تجارت فرش دستباف و صنایع دستی، روز گذشته با حضور تولیدکنندگان و تاجران حوزه فرش و صنایع دستی به میزبانی اتاق ایران برگزار شد.
در این همایش، مسیرهای احیای جایگاه فرش و صنایع دستی در تجارت خارجی مورد بررسی قرار گرفت.