در حال پرینت ... برای پرینت مجدد، صفحه را رفرش کنید

ستارگان




دسته: اقتصادی صفحه‌ی اصلی

کد: 14031228135445

تاریخ: 26-12-1403 16:35

https://setargan.com/n/14031228135445


برندسازی از تولید داخلی نیازمند سرمایه گذاری و رفع موانع تولید است/ رقابت پذیر ساختن پوشاک داخلی عزم مسئولان دستگاه ها را می طلبد/ پیشرفت صنعت دوخت در گرو تجهیز 4 هزار ماشین آلات تولید پوشاک است

در نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی ماشین آلات صنعت دوخت تاکید شد

برندسازی از تولید داخلی نیازمند سرمایه گذاری و رفع موانع تولید است/ رقابت پذیر ساختن پوشاک داخلی عزم مسئولان دستگاه ها را می طلبد/ پیشرفت صنعت دوخت در گرو تجهیز 4 هزار ماشین آلات تولید پوشاک است

کلید واژه ها :
شهر آفتاب صنعت دوخت ماشین آلات صنعت دوخت نمایشگاه پوشاک


به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه اطلاع رسانی ستارگان ظهر امروز یکشنبه نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت، در مجموعه شهر آفتاب محل برگزاری نمایشگاه های دائمی و بین المللی تهران با حضور عباس تقدسی نژاد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب، کیومرث جلیلیان مدیرعامل شرکت توسعه نمایشگاهی بین‌المللی سه کنج و مجری اولین نمایشگاه تخصصی ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت، علیرضا صادقی رئیس اتحادیه ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت ، برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری با حضور جمعی از خبرنگاران رسانه های کشوری، تقدسی نژاد با اشاره به اهداق برپایی اولین نمایشگاه ماشین آلات صنعت دوخت در اردیبهشت سا آینده بر اهمیت این نمایشگاه به‌عنوان نخستین رویداد تخصصی کشور در حوزه صنعت دوخت تأکید کرد.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب با اشاره به جایگاه صنعت نساجی و دوخت در اقتصاد کشور، ضرورت توسعه این بخش و رفع چالش‌هایی همچون نبود برندسازی مناسب، کمبود سرمایه‌گذاری و مشکلات صادراتی را تشریح نمود و خاطرنشان کرد:  رقابت جدی ایران با کشورهایی مانند چین، هند، بنگلادش و ترکیه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی، مواد اولیه باکیفیت و خلاقیت ایرانی، می تواند محقق شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، نخستین نمایشگاه صنعت تجهیزات و ماشین‌آلات دوخت در شهر آفتاب برگزار می‌شود گفت: صنعت نساجی و دوخت در ایران قدمت زیادی دارد و باید به رفع موانع موجود در این حوزه پرداخت ضمن آنکه رقابت پذیر ساختن پوشاک داخلی عزم مسئولان دستگاه ها را می طلبد.

تقدسی نژد افزود: این صنعت نیازمند برندسازی مناسب، تامین مواد اولیه، نقدینگی، سرمایه‌گذاری و رسیدن به خودباوری است. این صنعت در خارج از کشور به لحاظ دقت و هنر ایرانی، رقابت‌های جدی با کشورهایی مانند چین، هند، بنگلادش و ترکیه دارد از این رو نیازمند پیشرفت‌های تکنولوژی در صنعت دوخت هستیم.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب، همچنین بیان کرد : باید نمایشگاه‌های بزرگ‌تر و موثرتری در حوزه صنعت دوخت برگزار شود و به موضوع صادرات تاکید شود. صنعت نساجی و دوخت در ایران قدمت زیادی دارد و باید به رفع موانع موجود در این حوزه پرداخت.

تقدسی نژاد در ادامه با بیان اینکه صنعت دوخت ایران دارای ظرافت و سلایق ایرانی منحصر به فرد است گفت: این صنعت در خارج از کشور به لحاظ دقت و هنر ایرانی، رقابت‌های جدی با کشورهایی مانند چین، هند، بنگلادش و ترکیه دارد از این رو نیازمند پیشرفت‌های تکنولوژی در صنعت دوخت هستیم.

در ادامه این نشست خبری با حضور خبرنگاران علیرضا صادقی رئیس اتحادیه ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت گفت: صنعت دوخت ظرفیت بالایی دارد که منجر به توسعه صنعت پوشاک می شود. برگزاری نمایشگاه صنعت دوخت و ماشین آلات از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت ماه در شهر آفتاب نقش مهمی در معرفی توانمندی ها و آخرین دستاوردهای این صنعت دارد.

صادقی با اشاره به برپایی نمایشگاه صنعت دوخت و تاثیر آن در رشد صادرات ، تاکید کرد: برندسازی از تولید داخلی نیازمند سرمایه گذاری و رفع موانع تولید است  برای بازدید از این نمایشگاه فراخوان داده شده است تا شاهد حضور بازدیدکنندگان از کشورهای همسایه باشیم. این امر زمینه ساز صادرات محصولات ایرانی می شود.

رئیس اتحادیه مزبور بیان داشت:  از آنجایی که ماشین آلات صنعت دوخت وارداتی هستند و در داخل کشور تولید نمی شود بیشتر نمایشگاه ها در خارج از کشور برگزار می شود. در سال‌های گذشته یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های صنعت پوشاک در کشور چین برگزار شده است و کشور ترکیه در این صنعت سرمایه‌گذاری زیادی کرده است. در حال حاضر، بیش از ۵ تا ۶ میلیون نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در این صنعت مشغول به کارند و حدود ۴۰۰۰ مدل دستگاه در خطوط تولید پوشاک فعال است.

صادقی همچنین از برگزارکنندگان این نمایشگاه قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده، با برگزاری نمایشگاه‌های قوی‌تر، زمینه توسعه و شکوفایی بیشتر صنعت پوشاک کشور فراهم شود.

صادقی خاطرنشان نمود: صنعت دوخت ظرفیت بالایی دارد که منجر به توسعه صنعت پوشاک می شود. از آنجایی که ماشین آلات صنعت دوخت وارداتی هستند و در داخل کشور تولید نمی شود بیشتر نمایشگاه ها در خارج از کشور برگزار می شود. در سال‌های گذشته یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های صنعت پوشاک در کشور چین برگزار شده است و کشور ترکیه در این صنعت سرمایه‌گذاری زیادی کرده است.

وی همچنین تاکید کرد : برای بازدید از این نمایشگاه فراخوان داده شده است تا شاهد حضور بازدیدکنندگان از کشورهای همسایه باشیم. این امر زمینه ساز صادرات محصولات ایرانی می شود. در آینده نزدیک به دنبال انتقال فناوری ها و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در حوزه ماشین آلات صنعت دوخت هستیم. برای پیشرفت در صنعت دوخت، باید ماشین‌آلات و تکنولوژی‌های روز در معرض دید کارآفرینان قرار گیرد.

صادقی همچنین با بیان اینکه  صنعت دوخت شامل ماشین‌آلات، تجهیزات و سیستم‌های مرتبط با تولید پوشاک، کیف، کفش، فرش، کالای خواب و حوله است، افزود: این صنعت نیازهای اولیه خانواده ها را تامین کرده و نقش بسزایی در پیشرفت و توسعه کشور ایفا می کند.

همچنین در ادامه این نشست کیومرث جلیلیان مجری برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت دوخت، گفت : در حاشیه این نمایشگاه، نشست‌های تخصصی در حوزه توسعه صادرات، حمایت از ساخت داخل و بحث فناوری‌های جدید و نوین نیز برگزار خواهد شد. این نمایشگاه در فضایی افزون بر ۲۰ هزار متر مربع با حضور ۵۰ شرکت ایرانی و خارجی برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد : هدف از برگزاری این نمایشگاه را تقویت و توسعه برندسازی ، افزایش فروش، تأمین نیازهای بازار، توانمندسازی کارگاه‌های کوچک و متوسط و تحقیقات بازار، انتقال فناوری ماشین‌آلات به کشور، جذب سرمایه‌گذاران و تشویق تأمین‌کنندگان این ماشین‌آلات است. اکنون شاهد ورود شرکت های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در حوزه تولید ماشین‌آلات هستیم.

 جلیلیان افزود: در حاشیه این نمایشگاه، نشست‌های تخصصی در حوزه توسعه صادرات، حمایت از ساخت داخل و بحث فناوری‌های جدید و نوین نیز برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این نمایشگاه، تقویت و توسعه برندسازی ، افزایش فروش، تأمین نیازهای بازار، توانمندسازی کارگاه‌های کوچک و متوسط و تحقیقات بازار، انتقال فناوری ماشین‌آلات به کشور، جذب سرمایه‌گذاران و تشویق تأمین‌کنندگان این ماشین‌آلات می باشد.