به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه ستارگان به نقل از مهر، علیرضا دبیر شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از نام آوران کشتی مازندران در مسابقات جهانی با اشاره به تدوین چهار حوزه برای کشتی استان افزود: با اجرایی شدن این برنامهها سرعت کشتی استان مازندران فزاینده میشود.
وی با اظهار اینکه برای کشتی جویبار برخی از نام آوران نظیر سلمان قادری زندگی خود را گذاشتند، امکانات موجود در ساری را بالاتر دانست و گفت: کشتی ساری باید تلاش بیشتری داشته باشد.
وی با عنوان اینکه کشتی از شهرهای بزرگ مازندران در حال بیرون رفتن است، گفت: کشتی مازندران در نوجوانان و جوانان عقب گرد داشته و این زنگ خطر است.
دبیر مازندران را شاگرد اول کلاس کشتی ذکر کرد و گفت: ۸۲.۵ درصد مدالهای جهانی و المپیک کشور را کشتی کسب کرده است و فاصله آن با رشتههای دیگر بالا است درحالی که نگاه به ورزش و کشتی متفاوت است.
رئیس فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران کشتی در همه جای ایران دارای جایگاه بوده ولی مازندران پیشتاز و جلوتر است، افزود: وزارت ورزش باید به کشتی توجه بیشتری داشته باشد.
۹۲ میلیارد تومان برای کشتی هزینه کردیم
وی افزود: از اول امسال تاکنون ۹۲ میلیارد تومان برای کشتی هزینه کردیم درحالی که وزارت ورزش ۱۶ میلیارد تومان بودجه گذاشت و این بودجه هزینه اعزامها را نمیدهد.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار برای سالن پنج هزار نفره جویبار در سفر دولت خواستار پیگیری این مصوبه و تکمیل سالن ورزشی جویبار شد و گفت: اگر این اعتبار جذب نشود در جای دیگر هزینه میشود.
دبیر به خرید دو دستگاه ون هیوندا برای نقل و انتقالات کشتی گیران خبر داد و گفت: برای ورزش کشور غم دارم و نباید برخی از افراد در ورزش کشور حضور داشته باشند.
رئیس فدراسیون کشتی ایران با اظهار اینکه برای منافع کشتی و کشور کار میکنم، نگاه فدراسیون به کشتی مازندران را ویژه دانست و افزود: سه مربی آزاد و فرنگی از مازندران در تیم ملی وجود دارد و چهار سرمربی نیز مازندران هستند.
وی گفت: در همه رشتهها از جمله آزاد باید مربیان مازندران حضور داشته باشند و علاوه برآموزش فنی باید روی اعتقادات، سنن و رسوم ورزشکاران کار کرد.
علیرضا دبیر با اظهار اینکه قهرمان اگر دنبال خداوند باشد درپی جذب فالور نخواهد بود، ادامه داد: موفقیت در هر رشتهای راه علی (ع) است و قهرمانان به این سیره توجه کنند.
رئیس فدراسیون کشتی ایران با بیان اینکه جمهوری اسلامی برای قهرمانان و ورزشکاران خرج کردند، گفت: همه ورزشکاران و سلبریتی ها مدیون مردم و نظام هستند و از پول کشور ارتزاق کردند.
وی با اشاره به اینکه پژمان درستکار در صربستان به حرف من گوش نداد و با وی حرف نمی زنم، گفت: کشتی مازندران امسال باید چهار مدال طلا میکرد و حسن یزدانی و امیرمحمد یزدانی باید طلاب کسب میکردند.
دبیر با بیان اینکه در کشتی مفت باز هستیم و به حرف گوش نمیدهیم، تصریح کرد: متأسفانه خانه کشتی ساری سید رسول حسینی به مزایده گذاشته شد و قرار است کشتی ساری را احیا کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی ایران گفت: کشتی همانند ساحل باید دغدغه مسئولان باشد.
سه تارستان