پایگاه اطلاع رسانی «ستارگان» محلی برای دیده شدن اخبار نخبگان ایران سرافراز
| مذهبی |

حفظ قرآن و افق پیش‌رو؛ زمینه‌ای برای نمود یافتن حافظان قرآن در جامعه فراهم نیست

مدیر مؤسسه قرآنی فدک حریم یاس شهرستان آبادان با تاکید بر ارزش‌گذاری امر حفظ قرآن گفت: زمانی که ما برای تلاش حفاظ قرآن کریم که سال‌ها برای امر حفظ خود زحمت کشیده‌اند ارزش گذاری نکرده و از محفوظات آنها استفاده نمی‌کنیم، آنها نمودی در جامعه پیدا نمی‌کنند و به طور طبیعی افراد گرایشی به حفظ قرآن پیدا نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار مذهبی پایگاه ستارگان به نقل از ایکنا، زهرا فوارق، مدیر مؤسسه قرآنی فدک حریم یاس شهرستان آبادان که به طور تخصصی در زمینه تربیت حافظ قرآن کریم فعالیت می‌کند د گفت: در حاضر ۷۳ نفر از بانوانی که حافظان اجزاء مختلف قرآن کریم هستند در این موسسه آموزش می‌بینند. از این بین ۱۵ نفر موفق به حفظ کل قرآن شده‌‌اند. این حفاظ یک‌بار در هفته دور یکدیگر جمع می‌شوند و محفوظات خود را ارائه می‌دهند. یکی از برنامه‌های ما برای این حفاظ قرآن آموزش تجوید است.

وی درباره مطالبات حفاظ قرآن کریم گفت: از مسئولان مجموعه‌های قرآن کریم در کشور انتظار می‌رود برای حفاظ ارزش گذاری کنند.‌ برخی از حفاظ ما بی‌انگیزه شده‌اند، چون برای حفظ خود درجه و امتیازی دریافت نمی‌کنند. استخدام یکی از مطالبات حفاظ قرآن کریم است. افرادی که موفق به حفظ کل قرآن شده‌اند، افراد عادی نیستند و می‌توان از ظرفیت آنها استفاده کرد، اما متاسفانه نه بانک اطلاعات حفاظ جمع می‌شود و نه جایی برای بیان مطالبات آنها وجود دارد.

فوارق اظهار کرد: ما در حوزه کاری خود در موسسه قرآنی تلاش می‌کنیم از ظرفیت آنها استفاده بکنیم،‌ اما این همه هدف ما نیست، نیاز به یک نگاه کلان‌تر وجود دارد. کسی که حافظ کل قرآن باشد در مدرسه یا در دانشگاه نسبت به بقیه هیچ امتیازی ندارد، در حالی که حتی در رشته‌های ورزشی افراد در سطوح مختلف نشان و درجه های مختلف می‌گیرند.

این مدرس قرآن تصریح کرد: زمانی که ما برای تلاش حفاظ قرآن کریم که سال‌ها برای امر حفظ خود زحمت کشیده‌اند ارزش گذاری نکرده و از محفوظات آنها استفاده نمی‌کنیم و آنها نمودی در جامعه پیدا نمی‌کنند، به طور طبیعی افراد گرایشی به حفظ قرآن پیدا نمی‌کنند چرا که این افراد، درجه و نشانی ندارند و معرفی نمی‌شوند.

فوارق با تاکید بر اینکه باید مراکزی وجود داشته باشد که حفاظ قرآن کریم را توانمند کند، افزود: کارهایی در مجموعه‌های مختلف سطح کشور انجام می‌شود، اما این کارها سازمان یافته نیست. سیر پیش‌روی حافظ قرآن کریم باید تعریف شود، برای مثال بعد از قرآن کریم وارد عرصه نهج البلاغه شود. خبرگزاری قرآنی یا مجموعه‌های قرآنی می‌توانند فراخوانی اعلام کنند و به صورت مجازی حافظان قرآن کریم دور یکدیگر جمع شوند و مسائل خود را مطرح کنند. صدای حفاظ، حتی حافظان مناطق دور افتاده را بشنوید.

وی در پایان گفت: از موسسات قرآنی آمار حفاظ آنها را بگیرید، افرادی هم با تلاش فردی خود حافظ قرآن شده‌اند. ما ظرفیت خوبی در زمینه حفظ قرآن داریم و بقیه کار با مسئولان است.



کد خبر 1666154648 تاریخ انتشار 27-07-1401 08:19 نسخه چاپی

اخبار مرتبط


سازمان آگهی 09192680251
ad1

ستاره سردبیر


برگزاری رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور در اسفند/ رشد سود خالص سازمان اقتصادی کوثر در سال ۱۴۰۱

دکتر فخاری در نشست خبری با اصحاب رسانه از برگزاری رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور با تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان از دوم تا پنجم اسفند و کلنگ‌زنی ماهانه حداقل یک پروژه از …

پرستاره ترین


آخرین خبر



با ما در ارتباط باشید

ستارگان
Setar

سه تارستان