به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه اطلاع رسانی ستارگان، حسین توکلی، عضو کمیته فنی فدراسیون وزنهبرداری درباره قهرمانی تیم ملی پاراوزنه برداری در مسابقات جام جهانی به میزبانی امارات گفت: ما به دنبال حضور در یک مسابقه تدارکاتی بودیم تا در فاصله بین مسابقات آسیایی کره تا رقابتهای جهانی در شهریور ماه در دبی بدون مسابقه نمانیم، به همین خاطر در این رقابتها شرکت کردیم. ملی پوشان در دوره بدنسازی و شناسایی نقطه قوت و ضعف خود بودند که به این مسابقات اعزام شدند. ما فکر نمیکردیم سطح مسابقات تا به این اندازه خوب باشد و من فکر میکنم دلیل آن هم حضور تیم ایران بود که باعث شد سطح مسابقه عوض شود.
سرمربی تیم ملی پاراوزنهبرداری افزود: در این مسابقات پنج وزن برده بودیم که شامل هفت نفر بودند، البته دو وزن، دو نفره بود و ما از پنج وزن ممکن به ۵ مدال طلا رسیدیم و دو نفره بعدی به مدال برنز رسیدند. در مجموع به عنوان سرمربی تیم از عملکرد بچهها خیلی راضی بودم، ما توانستیم در آنجا برنامههای خود را بهتر پیگیری کنیم. اما هنوز در برخی از اوزان روی حداکثر رکوردی نیستیم. بچههای ما قطعاً توانمندیهای بالایی دارند، ما در این مسابقات تنها میخواستیم اول شویم که خدا را شکر این اتفاق هم افتاد. تیم ایران سطح مسابقه را بالا برد، تیمی که قهرمان جهان و آسیاست قهرمانان جهان و المپیک را در ترکیب تیم دارد بدون روی کیفیت این مسابقات تاثیر میگذارد.
وی گفت: موضوعی که کار ما را سخت کرد این بود که ما برای اول شدن بیشتر از مسابقات جهانی وزنه زدیم در تمامی اوزان که موفق به کسب مدال طلا شدیم بیشتر وزنه زدیم. من به عنوان سرمربی از شرکت مسابقه راضی بودم نتیجه هم راضی کننده بود. ما نمیخواستم رنکینگ یک دنیا را از دست بدهیم، علی غریبی سه مسابقه است که رقابت نزدیکی با وزنهبردار مغولی دارد، او چندین سال قهرمان جهان و المپیک بوده زمانی که رنگی یک رو از گرفتیم سر کردیم آن را حفظ کنیم و این یک اتفاق خیلی خوب بود.
وی در مورد غیبت برخی وزنهبرداران از جمله صلحی پور و رضی عنوان کرد: صلحی پور در خارج از ایران است و برای مسابقات رسمی و کسب سهمیه شرکت میکند سامان رضی هم پیش از مسابقه دچار دو مشکل شد اولین که مادرش را از دست داده یک ضایعه بزرگ برای او بود و دیگری مصدومیت از ناحیه کتف و دست در خانه برای او پیش آمد و اردوی آخر را از دست داد، نادر مرادی و یوسف یوسفی هم جزو وزنهبرداران بودند که آنها را به اردوی تیم ملی دعوت کرده بودم، اما اعزام یوسف یوسفی از سوی کمیته پارالمپیک و فدراسیون مورد موافقت قرار نگرفت و مرادی هم به خاطر بیماری این مسابقه را از دست داد.
عضو کمیته فنی فدراسیون وزنهبرداری درباره عملکرد تیم ملی وزنهبرداری در مسابقات جهانی و کسب عنوان هفتمی گفت: متاسفانه ما در یک دوره افت محسوس و شدیدی در وزنه برداری قرار داریم، ولی ایده من همیشه این است که ما چه چیزی کاشتیم که الان چه چیزی قرار است که درو کنیم، ما الان هنوز هیچ چیزی نکاشتهایم، حداقل اگر به فدراسیون سجاد انوشیروانی و تیمش نگاه میکنیم این تیم بعید میدانم در یک فاصله کم بتواند نتیجه بگیرد متاسفانه وزنهبرداری ما به شدت دچار افت شده است و این خیلی بد است ما قهرمان جهان و المپیک در این رشته کم نداشتیم، ولی ما چیزی نکاشتیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تغییر در بدنه کادر فنی تیم ملی وزنهبرداری الزامی است یا خیر اظهار داشت: این موضوع بستگی به جلسه کمیته فنی و نظرات سایر دوستان دارد،آنها میتوانند به یک جمعبندی ابقا یا جابجایی برسند، ولی من کاری به کادرفنی و نتایج ندارم، اما اول باید ببینیم برای وزنه برداری چه کاری انجام دادهایم بعد از آن به دنبال نتیجه گیری باشیم، متاسفانه نتایج در مسابقات کلمبیا بسیار ضعیف بود و خیلی از موارد از جمله کم تجربگی، شکل تمرین بار روانی وزنه برداران دخیل بود و باید تحلیل درستی از آن انجام شود.
توکلی عنوان کرد: قبل از مسابقات همه میگفتند رقابتهای جهانی بسیار سنگین است، ضمن اینکه با توجه به المپیک پاریس که دو سال دیگر پیش روست، خیلی از کشورها تکنیک خاصی دارند به عنوان مثال چینیها در مسابقات حضور پیدا کردند، اما وزنه نزدند یا یک سری کشورها با یک آمادگی پایین و صرف حضور در مسابقات شرکت کردند و وقتی هم دیدند سطح مسابقات در حدی بود که میتوانند طلا بگیرند این کار را انجام دادند. این اتفاقات در وزنه برداری رخ داده و ما کار بسیار سختی داریم دوباره باید خیلی چیزها را از نو بسازیم تا به جمع بندی موفق برسیم.
انتهای پیام/
سه تارستان