پایگاه اطلاع رسانی «ستارگان» محلی برای دیده شدن اخبار نخبگان ایران سرافراز
| اقتصادی |
دکتر برمک قنبرپور؛ عضو هیئت مدیره و نایب رییس دوم انجمن ملی صنایع پلیمر ایران

لزوم اجرای ال سی در راستا توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی

دکتر برمک قنبرپور عضو هیئت مدیره و نایب رییس دوم انجمن ملی صنایع پلیمر ایران و رییس کمیسیون آموزش انجمن با حضور در همایش “ارتقاء فروش اعتباری محصولات در شرکت های پتروشیمی پلیمری” که صبح امروز در هتل المپیک برگزار شد؛ گفت: عرض خوشآمدگویی مخصوص برای همکارانم دارم و امیدورام کسب و کارها رونق داشته باشد و روزهای بهتری را در پیش رو داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه ستارگان به نقل از روابط عمومی انجمن صنایع پلیمر ایران، دکتر برمک قنبرپور عضو هیئت مدیره و نایب رییس دوم انجمن ملی صنایع پلیمر ایران و رییس کمیسیون آموزش انجمن با حضور در همایش “ارتقاء فروش اعتباری محصولات در شرکت های پتروشیمی پلیمری” که صبح امروز در هتل المپیک برگزار شد؛ گفت: عرض خوشآمدگویی مخصوص برای همکارانم دارم و امیدورام کسب و کارها رونق داشته باشد و روزهای بهتری را در پیش رو داشته باشیم.
وی افزود: اعتقاد ما این است که این حمایت ها بیشتر شده و گستره آن پخش خواهد شود.

عضو هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر ایران ادامه داد: مسئله تورم بسیار جدی است که همه جامعه را مبتلا کرده اما سیاست های تورم زدای دولت محترم ما را دچار مسائل مهمی برای تامین مالی کرده ما از سویی دچار تورم هستیم و از سویی دچار مشکلات تامین مالی که در راستای سیاست های تورم زدایی دولت ایجاد شده، شده ایم.

وی بیان کرد: ما برای تمدید حدود اعتباری خود با سخت گیری ها شدیدی در بانک ها رو به رو هستیم که این مسائل به خاطر سیاست های دولت است. متاسفانه ما در تامین مالی چشم انداز روشنی نمی بینیم.
قنبرپور گفت: عرضه مرسوم محصولات پتروشیمی در بازار به سه صورت نقدی سلف و اعتباری است زیرا عرضه پاسخگوی نیاز نیست. حتی معاملات نقدی نیز افزایش پیدا می کند اما بازارها که رکود پیدا می کنند باید به سمت عرضه های اعتباری برویم.
نایب رییس دوم انجمن ملی صنایع پلیمر ایران اظهارکرد: در 16 مهر سال جاری در جلسه هشتادوهشتم کمیته تخصصی پتروشیمی، عرضه 25 درصدی تولیدات محصولات پتروشیمی بیان شد اما هنوز تمام این امر انجام نشده و این میزان هنوز پاسخگوی صنایع نیست . اگر نگاه بلندمدت در فرای تصمیم گیری کشور ایجاد شود هم به نفع صنایع پتروشیمی و تکمیلی است و هم این اتفاق مثبت برای کل اقتصاد کشور رخ می دهد.
وی افزود:ما در سال جاری افزایش 13 درصدی حجم داد و ستد محصولات پتروشیمی در بورس کالا را تاکنون داشته ایم و انتظار داریم از 5 میلیون تن عبور کنیم. همچنین در وارادات ماشین آلات و ساخت و قالبسازی ما رشد زیادی داشته ایم.
قنبرپور گفت: ما به شکل شدیدی در بازارهای منقطه ای با رقبای قدرت مندی دست و پنجه نرم می کنیم که به عنوان مثال کشور ترکیه ریسک جدی را برای بازارهای صادراتی ما ایجاد کرده است. عمده بنگاه های ما کوچک و متوسط هستند و از طریق بانک ها تامین مالی می شوند و ما باید به موازات تورم این تامین سرمایه در گردش افزایش پیدا کند.
وی بااشاره به 5 ابزار حمایتی از صنایع تکمیلی پتروشیمی افزود: حمایت های مالی و اعتباری، استفاده از بازار سرمایه، تنوع در فروش مواد اولیه، نوسان آزاد قیمت ها و اعمال تخفیف و دیپلماسی اقتصادی و رفع مشکلات حمل و نقل نیازمند تسهیل است. همچنین سیاست ما این بوده است که اگر انحرافی دیدیم به آن اشاره می کنیم و فقط انتقاد نمی کنیم اما انتظار داریم اگر اشاره ای برای بهبودسازی می کنیم به آن توجه شود.
عضو هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر ایران ادامه داد: متاسفانه کندی اجرای طرح ها و به‌سازی یکی دیگر از مشکلات ما است که شاید به خاطر تعویض مدیریت ها یا لختی سیستم ها دولتی است.
وی بیان کرد:حمایت اعتباری در کنار استمرار عرضه می تواند قابل اتکا باشد تا ما در تکمیل زنجیره ارزش موفق باشیم. ما فکر می کنیم قطعا برای تکمیل این زنجیره نیازمند داده ها هستیم که همه آن در اختیار ما نیست. به عنوان مثال باید بدانیم میانگین فروش یک ماده پلیمری در ادرات چند دلار است و میانگین فروش ادوات چقدر است که در تولید ناخالصی کشور تاثیرگذار خواهد بود.
قنبرپور درباره فرآیند اصلی تامین مالی گفت: پول، اوراق بهادار، خدمات اعتباری مانند اوراق گام، اوراق بهادار و اوراق بهادار بر پایه عقود مبادله ای است.
نایب رییس دوم انجمن ملی صنایع پلیمر ایران اظهارکرد: شیوه های مرسوم حمایت اعتباری شامل فروش اعتباری تحت ساختار اعتبار اسنادی ال سی، وثیقه یا ضمانت، چک یا سفته اعتبار به خریدار توسط سیستم بانکی یا کارگزاری ها می شود.
وی افزود: ال سی می تواند ابزار قدرتمندی باشد اما باید بیشتر مورد مطالعه قرار گیرد اگر رویکرد برد بردی سر لوحه کار قرار گیرد.
قنبرپور گفت: اگر رونق بازارهای داخلی را مد نظر داشته باشیم از یک سو کاهش ریسک شاغلین فعلی را خواهیم داشت و از سوی دیگر زنجیره ارزش تکمیل تر و عمیق تر می شود. همچنین باید کاهش ریسک شرکت های وابسته و تولید ناخالصی را افزایش دهد که باعث افزایش درآمد تامین اجتماعی و بیمه و تاثیر آن در کل جامعه دیده می شود.
وی افزود: : اوراق گام و اعتبار به خریدار و استفاده از اعتبار اسنادی از جمله مسیرهایی است که اکنون در اختیار قرار دارد و از سهولت بالایی برخوردار هستند.
عضو هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر ایران ادامه داد: فروش اعتباری می تواند افزاش مالی غیرتورمی، افزایش شفافیت در بازارهاحمایت مالی از صنایع تکمیلی ایجاد بازار
وی بیان کرد:در حال حاضر تمایلی برای فروش اعتباری شرکت های پتروشیمی وجود ندارد و به نظر من مبحث ال سی باید در سیستم ها آموزش داده شود. همچنین در صنایع تکمیلی نیز این آگاهی بخشی وجود ندارد که ما در تلاشیم این امر محقق شود.
قنبرپور گفت: ما با ایجاد چنین همایشی قصد داریم دلایل خود را برای استفاده از ال سی ها تبیین کنیم. ما باید در صنایع پتروشیمی و تکمیلی که مهم ترین مزیت رقابتی کشور ما است باید در این امر رشد کنیم و هنوز عقب مانده ایم. ما نیازمند اطلاعات هستیم تا منشا تصمیم گیری های قرار دهیم.شفافیت اقتصادی به همه ما کمک می کند این داده ها را بدون دغدغه استخراج کنیم و با هم به اشتراک بگذریم.
نایب رییس دوم انجمن ملی صنایع پلیمر ایران اظهارکرد: این که ما صنایع پتروشیمی را رشد داده ایم دیگر کافی است و حالا باید با عدد و رقم و شاخص صحبت کنیم تا امروز را ترسیم کنیم و هدف ها بلند مدت مشخص کنیم.
وی افزود:در نهایت امیدوراریم موانع برداشته شود و اتفاقات خوبی برای صنایع پتروشیمی و در کل اقتصاد کشور رقم بخورد.

 


#اعتبار اسنادی #برمک قنبرپور #انجمن صنایع پلیمر ایران #ال سی
کد خبر 1672825606 تاریخ انتشار 14-10-1401 13:26 نسخه چاپی

اخبار مرتبط


سازمان آگهی 09192680251
ad1

ستاره سردبیر


برگزاری رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور در اسفند/ رشد سود خالص سازمان اقتصادی کوثر در سال ۱۴۰۱

دکتر فخاری در نشست خبری با اصحاب رسانه از برگزاری رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور با تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان از دوم تا پنجم اسفند و کلنگ‌زنی ماهانه حداقل یک پروژه از …

پرستاره ترین


آخرین خبر



با ما در ارتباط باشید

ستارگان
Setar

سه تارستان